BB-Niko Nousiainen poltti kasvonsa stunt-tempussa

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa jo kolmatta kertaa oleva suosikkiasukas Niko Nousiainen toimii nykyisin tanssijana Skandinavian Hunks -tanssiryhmässä. Samalla hän tekee myös hurjia stunt-temppuja, mutta nyt ne ovat ainakin hetkeksi historiaa, sillä Niko palasi keskiviikkona BB-taloon.

Viihdelehti Staran Chaos Tube -blogitiimi tapasi Nikon keskiviikkona juuri ennen kun hän suuntasi BB-taloon neljän muun aikaisemmilta kausilta tutun asukkaan kanssa. Niko kertoi haastattelussa myös tulevista hurjista työkuvioistaan.

– Ensi kevät ja kesä kun menis tän stunt-show’n mukana. Se on mulle seuraava minkä mä haluan tehdä. Niistä maksetaan hyvin ja pääsen samalla kiertämään vähän Suomea, joten miksikäs ei, Niko Nousiainen valottaa suunnitelmiaan.

– Mä oon nyt tehnyt parilla ensimmäisellä keikalla siten, että siinä toinen ajoi moottoripyörällä rampilta ja toinen meni Mersulla siitä alta kahdella pyörällä. Mä olin siellä katolla seisomassa käsilläni. Sit mä oon siinä auton konepellillä ja sillä ajetaan kahden sellaisen seinän läpi, jotka ovat tulessa. Ne on semmoisia juttuja missä voi sattua, mutta siitä saa itselle hyvä adrenaliivirtauksen.

Kaikki temput eivät ole menneet kuitenkaan aivan suunnitelmien mukaan, sillä heti ensimmäisellä stunt-keikalla Niko poltti itsensä.

– Sattui mullle silloin ekalla kerralla. Mulla ei ollut kypärän alla sellaista huppua mikä olis estänyt, niin mulla paloi kylmakarvat ja ripset. Tukkakin piti leikata kun liekit iski läpi sieltä. Toi on pientä ja sen takia sitä voin sitä jatkaakin, Niko kertoi.