Tässä on vuoden 2011 seksikkäin tyttökalenteri! Katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seksikkäimmäksi naiseksi useita kertoja äänestetty Cheryl Cole on malariasta toivuttuaan keskittynyt lähinnä televisiotyöhön ja uuden musiikkinsa tekemiseen. Nyt popkaunotar on kuitenkin tehnyt sen mitä häneltä on odotettu jo pitkään.

Cheryl Cole, tyttönimeltään Cheryl Tweedy, on nimittäin julkaisemassa oman tyttökalenterinsa ensi vuodelle. Ei liene kovinkaan suuri ihme, että kalenterin kuvat hakevat vertaistaan mistä tahansa yhden naisen tyttökalenterista. Nyt kalenterin upeita otoksia on julkaistu myös verkossa. Katso kuvat tästä.

Parhaillaan Cheryl yrittää saada jalansijaa amerikkalaisilta musiikkimarkkinoilta, ja pian siellä alkava X Factor -ohjelma tullee näyttelemään siinä merkittävää osaa. Cheryl nähdään nimittäin ohjelman tuomaristossa. Viihdelehdet ovat tosin ottaneet jo aiemmin brittikaunottaren avosylin vastaan rapakon takana, joten neitokaisella voi olla siellä luvassa suurtakin menestystä.