Maggie Gyllenhaal paljasti kaiken elokuvassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu amerikkalaisnäyttelijä Maggie Gyllenhaal ei ole lukuisista elokuvarooleistaan huolimatta juuri paistatellut viihdelehtien palstoilla, vaan hän on keskittynyt pääasiassa työntekoon ja jättänyt juhlimisen ja Hollywoodin pintaliidon vähemmälle.

Maggie Gyllenhaal on kuitenkin nähty valkokankaalla rohkeissakin rooleissa ja esittelemässä paljasta pintaa myös alastomana. Nyt näitä rohkeita alastonkuvia vuonnna 2002 ensi-iltansa saaneesta Secretary-elokuvasta on julkaistu myös verkossa. Katso kuvat tästä.

32-vuotias Maggie Gyllenhaal varttui menestyksekkäässä taiteilijaperheessä, ja hän itse aloitti näyttelijäuransa jo 15-vuotiaana teinityttönä. Maggien ensimmäinen rooli nähtiin tuolloin hänen isänsä ohjaamassa Waterland-elokuvassa. Maggie Gyllenhaal on naimisissa näyttelijä Peter Sarsgaardin kanssa ja pariskunnalla on yksi lapsi. Vuonna 2010 Gyllenhaal nähdään ainakin Nanny McPhee -elokuvassa.