Mitä ihmettä ex-lapsitähdelle on tapahtunut? Katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Entinen lapsitähti Christina Ricci näyttäytyi viime syksynä useaan otteeseen bikinikuvissa, ja hän on koristanut viihdelehtiä senkin jälkeen ahkerasti, vaikka työrintamalla menestystä ei olekaan viime aikoina juuri siunaantunut. Nyt hänen tuorein asuvalintansa on ihmetyttänyt.

Christina on viime aikoina esitellyt huippukunnossa olevaa vartaloaan ahkerasti julkkisjuhlissa ja niiden punaisilla matoilla. Tällä kertaa hänen asuvalintansa ei kuitenkaan ollut välttämättä aivan kohdallaan, sillä neitokainen näyttää pukeutuneen pöytäliinaan. Katso kuvat tästä.

30-vuotias Christina Ricci tuli tunnetuksi The Addams Family -suosikkisarjan lapsitähtenä Wednesday Addamsin roolissa. Sittemmin Ricci on nähty lukuisissa elokuvissa ja televisiosarjoissa, joista mainittakoon The Ice Storm, Monster, Black Snake Moan, Penelope ja Speed Racer.