Olivia Munn keikisteli pikkuhoususillaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijäkaunotar Olivia Munn tunnetaan mallina sekä useiden elokuvien ja televisio-ohjelmien tähtenä. Taannoin julkkiskaunotar esitteli kurvejaan myös Playboy-lehden sivuilla ja nähtiin alastomana PETA-järjestön kampanjassa.

Nyt muodokas Playboy-kohukaunotar poseeraa näyttävissä alusvaatekuvissa GQ-miestenlehden sivuilla. Intiimit paikat pysyvät tällä kertaa piilossa, mutta kuvat ovat siitä huolimatta varsin näyttäviä ja asennot jopa provosoivia. Katso kuvat tästä.

26-vuotias Olivia Munn aloitti uransa nimellä Lisa Munn. Vuodesta 2006 lähtien televisiokasvo on käyttänyt julkisuudessa nimeä Olivia. Mallintöidensä lisäksi hän on tähdittänyt urallaan monia elokuvia ja toiminut sekä juontajana että kilpailujana televisio-ohjelmissa. Elokuvapuolellä hänen CV:ssään ovat muiden muassa Big Stan, Insanitarium ja Scarecrow Gone Wild. Työn alla ovat lisäksi elokuvat Date Night ja Iron Man 2. Maaliskuussa 2009 hänet rankattiin maailman seksikkäimpien opiskelijoiden listalla sijalle kolme.