Pussycat Dolls -tyttöbändi pian historiaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu The Pussycat Dolls -tanssiryhmä on niittänyt menestystä ja saanut useita kappaleitaan hittilistoille. Parin viime vuoden aikana ryhmä on kuitenkin ollut vaikeuksissa, ja yhtyeen jäsenet ovat vaihtuneet tiuhaan. Aiemmin tänä vuonna kaikki alkuperäisjäsenet yhtä lukuunottamatta erosivat ryhmästä.

Syylliseksi ongelmiin on useaan kertaan nimetty ryhmän keulahahmo, formulatähti Lewis Hamiltonin kanssa seurusteleva Nicole Scherzinger. Nyt Nicole on itsekin vihjannut laulavan tanssiryhmän hajoamisesta.

Nicole Scherzinger kertoi työskentelevänsä parhaillaan oman soolomateriaalinsa parissa ja totesi ettei nykyisin edes tiedä mitä yhtyeelle kuuluu. Perez Hilton -blogin mukaan Nicole vielä lisäsi, ettei hänellä ole tietoa siitä tuleeko ryhmä enää julkaisemaan uutta materiaalia. Tämä siitä huolimatta, että hän on yhtyeen ainoa alkuperäisjäsen. Yhtyeen aikoinaan muodostanut Robin Antin valitsi eronneiden tilalle kokonaan uusia kaunottaria.