Salma Hayek on nakuillut ennenkin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Salma Hayek on ollut viime aikoina otsikoissa enemmän rintojensa kuin töidensä merkeissä. Jopa Hollywood-kaunotar Megan Fox on kertonut haastattelussa haluavansa samanlaiset rinnat kuin Hayekilla.

Eilen 44-vuotta täyttänyt Hayek poseerasi taannoin nakuna valokuvaaja Timothy Whiten  valokuvakirjassa nimeltä Hollywood Pinup. Kyseessä ei kuitenkaan ollut suinkaan hänen ainoa nakuilunsa, sillä Salma Hayek on nähty alastomana useita kertoja. Nyt näitä kohtauksia ja kuvia on koottu yhteen. Katso kuvat tästä.

Kesällä Hayek aiheutti kohua esiinnyttyään paljastavassa asussa Nickelodeon-lastenkanavan Dora The Explorer -ohjelmassa. Aiemmin hän joutui tukalaan tilanteeseen myös ollessaan markkinoimassa uutta Grown Ups -elokuvaansa Extra!-televisio-ohjelman haastattelussa. Haastattelun aikana käärme nimittäin säikytti sekä Salman että naishaastattelijan perin pohjin.