Big Brother -juontaja muuttamassa BB-taloon?

Big Brother · Stara.fi

Suomessakin eletään parhaillaan uuden Big Brother -tuotantokauden alkuvaiheita, mutta Britanniassa koko realityformaattia ollaan jo lopettelemassa. Maan viimeinen varsinainen BB-kausi onkin jo loppunut.

Parhaillaan Britanniassa on kuitenkin käynnissä normaalia lyhyempi Ultimate Big Brother -minikausi, jossa asukkaina on lukuisia julkkiksia. Formaatin jäähyväisissä voidaan nähdä vielä ainakin yksi yllätys, kun ohjelma vuosien ajan juontanut Davina McCall vihjasi muuttavansa taloon.

Davina ”Big Mother” McCall paljasti yrittäneensä suostutella ohjelman tuottajia jo kuukauden ajan siihen, että he päästäisivät hänetkin kokeilemaan BB-asukkaan elämää. Juontaja kertoi asiasta Charty Man -ohjelman haastattelussa.

– Olen katsonut sitä niin paljon, että olen vakuuttunut siitä että olisin täydellinen asukas, Davona totesi.