Heidi Klum riisui kaiken

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman menestyksekkäimpiin supermalleihin jo pitkään lukeutunut Heidi Klum avioitui viisi vuotta sitten poptähti-miehensä Sealin kanssa. Urallaan upeasti menestynyt kaunotar oli toissa vuonna maailman toiseksi eniten tienaava huippumalli 16 miljoonan dollarin tuloillaan.

Taannoin Karl Lagerfeldin haukkujen kohteeksi joutunut Klum paljasti olevansa alastomuutensa kanssa niin sinut, että riisuu itsensä alastomaksi myös omien vanhempiensa nähden. Nyt Heidi on kuvattu alastomana makoilemassa samettialustalla. Katso kuvat tästä. Nykyisin Heidi nähdään yleensä esittelemässä alusvaatteita, mutta ilmeisesti nakukuvat toimivat myös.

36-vuotias saksalaissyntyinen Heidi Klum, nykyisin virallisesti Heidi Samuel, asuu Beverly Hillsissä yhdessä poptähtimiehensä Sealin kanssa. Pariskunnalla on kolme yhteistä lasta ja lisäksi Heidillä on kuusivuotias tytär edellisestä suhteestaan formulapomo Flavio Briatoren kanssa. Heidi Klum on mallinuransa ja perheenädin tehtäviensä ohella debytoinut myös laulajana. Esikoissingle Wonderlandjulkaistiin vuonna 2007. Lisäksi hän on juontanut Huippumalli haussa -ohjelman Saksan versiota.