Dancetähti Inna topless-kuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Romanialainen dancetähti Inna nousi tanssilistojen kärkipaikoille vuonna 2008 julkaistulla Hot-singlellään, joka tanssitti suomalaisia tehokkaasti vielä viime kesänä ja nousi monien hittilistojen kärkipaikoille.

Äskettäin Inna otti uuden vaihteen silmään ainakin markkinointimielessä julkaisemalla miestenlehdessä rohkeita alastonkuvia. Nyt sama meno on jatkunut, sillä Inna on kuvattu yllättävissä tilanteissa rinnat paljaana. Hänet ikuistettiin sekä ilman rintaliivejä että ilman paitaa topless-kuviin. Katso kuvat tästä.

Muutama päivä sitten viihdelehti Stara arvosteli neitokaisen tuoreimman Amazing-singlen. Arvostelun perusteella tarttuvalla syntikka-pop -linjalla musiikkia tekevä Inna voi olla kuumaa hittimateriaalia myös tulevana talvena.