Natalia Paris peppu paljaana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kolumbialainen näyttelijätär Natalia Paris ei ole tehnyt vielä kovinkaan kummoista näyttelijäuraa muualla maailmassa, mutta viime viikkoina hän on siitä huolimatta ollut useita kertoja viihdelehtien otsikoissa Yhdysvalloissa.

Neitokainen on nyt noteerattu rohkeiden poseeraustensa merkeissä, sillä kuluneen kesän aikana Natalia Paris on kuvattu lukusia kertoja esimerkiksi topless-kuviin. Nyt hän on mennyt kuitenkin astetta pidemmälle ja poseeraa alaosattomissakin. Katso kuvat tästä.

37-vuotias Natalia Paris on kotimaassaan erittäin tunnettu näyttelijä ja malli. Hän on yksi Kolumbian tunnetuimmista julkkiksista, mutta muualla maailmassa Natalia on vielä tuore tuttavuus. Näyttelemisen ja mallintöiden lisäksi hän lanseerasi taannoin myös oman ihonhoitosarjansa.