Conanista tuttu suosikkikoomikko kuoli rajussa kolarissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen stand-up koomikko Robert Schimmel on kuollut. Hän menehtyi rajussa auto-onnettomuudessa saamiinsa vammoihin perjantaina Phoenixissa. Schimmel oli kuollessaan 60-vuotias.

Huippusuositusta Howard Sternin radio-ohjelmasta sekä Conan O’Brienin keskusteluohjelmasta tunnetuksi tullut koomikko oli matkustajana autossa, joka joutui onnettomuuteen torstai-iltana. Auton kuljettajana oli hänen 19-vuotias tyttärensä Aliyah.

Tähden tiedottaja kertoi Access Hollywoodille, että auto oli väistänyt moottoritiellä toista autoa, jolloin tytär oli menettänyt ajoneuvonsa hallinnan ja ajautunut rajusti tien sivuun. Isä ja tytär kiidätettiin paikalta sairaalan teho-osastolle, jossa isä menehtyi lopulta vammoihinsa. Tyttären tilan kerrotaan olevan vakaa.