Tältä näyttää mies joka on juuri menettänyt 100 miljoonaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdeuutisissa ympäri maailmaa kerrottiin taannoin kuinka urheilutähti Tiger Woodsin ja hänen ruotsalaissyntyisen Elin Nordegren -vaimonsa avioero vahvistettiin. Eron myötä ökyrikas Woods köyhtyi huomattavasti.

Arviot vaimolle menevän erokorvauksen määrästä ovat liikkuneet sadan ja 750 miljoonan dollarin välillä. Todennäköisimpänä pidetään noin sataa miljoonaa. Nyt TMZ on saanut haltuunsa ja julkaissut valokuvan, jossa Tiger Woods keikistelee vain hetki avioeron vahvistamisen jälkeen. Katso kuva tästä.

Kuvassa urheilutähti on suostunut Floridassa sijaitsevan Panama Cityn oikeustalolla olleen poliisin kanssa fanikuvaan. Julkaisun saamien tietojen mukaan Woods oli jättimenetyksestään huolimatta iloisella päällä. Viihdelehti vitsailee, että kyseinen kuva on aikoihin ensimmäinen, jossa Tigerillä ei ollut yllään sponsorivaatteita.