Asukkaat kritisoivat Finndomon BB-taloa vaaralliseksi

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon asukkaat ovat tällä tuotantokaudella kritisoineet harvinaisen paljon uutta BB-taloa, sillä noottia on tullut usein ja monestakin syystä. Heti taloon astuttuaan asukkaat ihmettelivät vesihanoista tulevan veden väriä ja osa kieltäytyi juomasta keltaista ja pahanmakuista vettä.

Eilen illalla BB-Marika kaatui BB-talon vessassa ja loukkaantui. Rytäkässä hänen käteensä tuli ammottava haava, joka saatiin kuitenkin hoidettua nopeasti kuntoon. Tänään asukkaat ovat jälleen päivitelleet talon vaarallisuutta. Marikan loukkaantuminen toi esiin, että muillakin asukkailla oli ollut ongelmia esimerkiksi kylpyhuoneen lattian kanssa.

– Toi on tosi vaarallinen toi kylpyhuone, BB-Mia totesi.

– Niin on, mäkin lensin perseelleni, kun mä menin tuonne kylppäriin, BB-Ksenia paljasti oman kaatumisensa.

– Sille pitäis tehdä jotain. Sinne pitäis saada ainakin joku liukueste, Mia lisäsi.

Tänä vuonna Big Brother -talo siirrettiin Espoon Kivenlahdesta Kiloon ja rakennettiin samalla kokonaan uusiksi. Uuden talon on rakentanut Finndomo, joka on ollut viime aikoina kovasti otsikoissa myytyään tietoisesti hometaloja asiakkailleen.