BB-Ksenian alastonkuvat leviävät verkossa

Big Brother · Stara.fi

Kerroimme eilen kuinka Big Brother -talossa parhaillaan asustava 19-vuotias jyväskyläläinen BB-Ksenia lunasti perjantaina lupauksensa ja paljasti rintansa muille asukkaille ja samalla luonnollisesti myös Big Brotherin nettilähetyksen katsojille.

Kyseessä ei kuitenkaan ollut Ksenian ensimmäinen nakuilu talossa, sillä jo ensimmäisten päivien aikana hän paljasteli muiden muassa vaihtaessaan vaatteitaan makuuhuoneessa. Tuolloin esimerkiksi BB-Jani katseli innokkaana kun nuori kaunotar keikisteli alastomana vieressä.

Big Brother -ohjelman nakuilut ovat perinteisesti levinneet kuvina kulovalkean tavoin internetissä, ja näin on tuttuun tapaan käynyt tälläkin kerralla. Ksenian alastonkuvia on nimittäin julkaistu jo lukuisilla verkkosivustoilla. Tässä niistä muutamia: Kuva 1, kuva 2, kuva 3, kuva 4 ja kuva 5.