BB-Niko Saarinen: ”Habib on aivan hirveä!”

Big Brother · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään kuinka Big Brother -taloon keskiviikkona mennyt vanha tuttu BB-kisaaja Niko Saarinen joutui välikohtaukseen talossa alusta saakka olleen BB-Habibin kanssa. Islaminuskoinen ja afganistanilaissyntyinen Habib ei siedä homoseksuaalia Nikoa, ja hän vaati ettei Niko enää koske häneen.

Viihdelehti Staran Chaos Tube -blogitiimi tapasi Nikon jo ennen kuin hän meni sisään taloon. Haastattelussa Niko kertoi ensivaikutelmansa mukaisen mielipiteen Habibista. Se ei ollut kovin mairitteleva.

– Ihan hirveä. Ihan hirveä. Nämä asukkaathan vuotivat nettiin jo ennen kuin he menivät taloon. Silloin mä ajattelin että se on sellainen, joka on koko ajan suuna ja päänä. Nyt kun mä katsoin seitsemän tuntia 24/7-lähetystä, niin mä en kuullut kertaakaan että hän olisi puhunut, Niko Saarinen kommentoi Habibia.

– Sitten kun se on muslimi, niin voihan se olla että se sen musliminusko tekee siitä tylsän, koska sen on varmaan hirveän vaikea tulla sit länsimaalaisten ihmisten kanssa toimeen. Mä en tiedä mitä niiden uskontoon kuuluu, eikä kiinnostakaan. BB:ssä pitää aina olla erilainen asukas. Enää ei riitä, että on homoja ja lesboja. Mä luulen että tää piti laittaa sinne, koska tää on ulkomaalaissyntyinen.