Kanye West pyysi anteeksi palkintogaalan sikailuaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-tähti Kanye West tunnetaan erittäin huonona häviäjänä, mutta kukaan tuskin aavisti mitä odottaa vuosi sitten MTV Video Music Awards -tapahtumassa. Kun voittajaksi ilmoitettiin Taylor Swift, nousi Kanye West yllättäen lavalle ja riisti nuoren tähden mikrofonin.

Paikalla olevat supertähdet ja televisiokatsojat tyrmistyivät, kun Kanye West totesi Beyoncen video olleen hänen mielestään sittenkin paras. Taylor Swift oli luonnollisesti ihmeissään moisesta sikailusta. Myöhemmin Westin haukkui julkisesti myös Yhdysvaltojen presidentti Barack Obama. Nyt – vuosi tapahtuneen jälkeen – Kanye on pyytänyt julkisesti anteeksi.

Hiphop-tähti on kirjoittanut Twitter-blogiinsa olevansa syvästi pahoillaan mokastaan. Hän kertoi ”verensä vuotaneen” ja väitti peruuttaneensa tapauksen vuoksi kiertueen supertähden kanssa ja ajaneensa vaatemerkkinsä alas. Kanyen kerrotaan myös kirjoittaneen seuraavalle levylleen kappaleen, joka on omistettu Swiftille.