Kendall Jenner jälleen mallikuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kardashianien julkkissiskosten sisarpuoli, 14-vuotias Kendall Jenner, poseerasi kesällä näyttävissä bikinikuvissa ja sai aikaan aikaan kiivaan keskustelun teinityttöjen seksikkäistä poseerauksista. Sittemmin perheen tunnetuin jäsen Kim Kardashian oli lehtiväitteiden mukaan mustasukkainen pikkusiskolleen.

Julkisesti Kim on iloinnut vuolaasti siskopuolensa menestyksestä ja kehunut kovasti myös tämän bikinikuvia. E! Onlinen mukaan kulissien takana tilanne on kuitenkin toinen. Nyt Kendall on poseerannut uusissa mallikuvissa esittelemässä nuorten vaatemallistoa. Katso kuvat tästä.

Perheen lähipiiriläinen kertoi Kimin olevan erittäin mustasukkainen Kendallille, koska hän pelkää nuoremman siskonsa vievän tulevaisuudessa hänen paikkansa parrasvaloissa. Jo nyt pikkusiskon perässä liikkuun lauma paparazzeja. Saman lähteen mukaan Kendall ei ole tietoinen isosiskonsa mustasukkaisuudesta.