Tältä Lindsay Lohan näytti 12-vuotiaana lapsitähtenä – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä-laulaja Lindsay Lohan on kokenut viime aikoina kovia, kun hänet tuomittiin jo toistamiseen vankilaan vuoden 2007 rattijuopumuksista. Nyt hän on jo vapaalla jalalla, joskin edelleen pitkällä koeajalla.

Vankeustuomioiden ja muiden sekoilujen myötä Lohan on romuttanut upeasti lapsitähtenä alkaneen uransa, sillä rattijuopumusten paljastuttua hänen työtarjouksensa loppuivat kuin seinään. Näyttelijädebyyttinsä Lindsay teki vasta 12-vuotiaana lapsitähtenä vuonna 1998 elokuvassa Ansa vanhemmille. Katso kuva tästä.

Tänä vuonna Lohan nähdään ainakin yhdessä elokuvassa, sillä Machete ehdittiin kuvata jo ennen Lohanin tuoreinta vankeustuomiota. Projekti ei kuitenkaan mennyt hänen osaltaan kovin hyvin, sillä Lindsay leikattiin pois leffan lopullisesta trailerista ja sen mainoksista. Lisäksi julkkistähdelle ilmoitettiin, ettei tämä ollut tervetullut edes elokuvan ensi-iltaan.