Tyrmistys valtasi Big Brother -talon – ”läyhääminen” alkoi heti

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa koettiin hetki sitten jälleen suuria tunteita molempiin suuntiin, kun talosta häädettiin kolme sala-asukasta. Kaksi heistä sai kuitenkin jäädä vielä taloon. Taloon jäivät vanhoista tutuista BB-asukkaista lopulta Niko Nousiainen ja BB-Nino, kun lähtöpassit saivat Henna, Marianna ja Niko Saarinen.

Tulos oli iloinen yllätys taloon jääneille, mutta samalla järkytys talossa alusta saakka mukana olleille. He olivat nimittäin varmoja, että kaikki uudet tulokkaat jättäisivät talon tänään. Erityisesti BB-Habib ja BB-Hannu olettivat asukkaiden saapumisen liittyvän vain viikkotehtävään. Tunnelma oli tosin myös heillä hieman ristiriitainen, sillä alusta saakka mukana olleet olivat siinä uskossa, että myös he olivat häätöuhan alla.

– Kenen kanssa mä nyt v**tu tappelen? Toivottavasti se Niko ei nyt puhu musta mitään paskaa. Se ei varmaan kestä kun se hävis mulle saatana, BB-Nino totesi pihamaalle päästyään.

Parhaillaan tunnelma talossa on samaan aikaan riehakas ja hämmentynyt, kun taloon jääneet ilakoivat lopputuloksesta, mutta muut pohtivat uusien tulokkaiden tehtävää talossa ja miettivät että ovatko tulokkaat jäämässä vai jatkuuko heidän tehtävänsä edelleen. Kolmikon lähdettyä ulkona alkoi todellinen läyhääminen, kun asukkaat ryhtyivät kilvan haukkumaan lähteneitä asukkaita. Osansa saivat kaikki kolme tasapuolisesti.