BB-talon sähköt pettivät – nettilähetys katkesi

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -ohjelman nettilähetyksissä on tälläkin tuotantokaudella ollut ongelmia koko kauden ajan, sillä lähetykset ovat pätkinet varsinkin ruuhka-aikaan ja katkeilleet välillä kokonaan. Tänään lähetys katkesi jälleen.

Ongelman syynä ei tällä kertaa kuitenkaan ollut video- tai nettitekniikassa, vaan BB-talossa. Big Brother -ohjelman verkkosivuilla katkoksen kerrotaan johtuneen sähköteknisestä viasta, joka saatiin kuitenkin jo kertaalleen korjattua. Hetki sitten lähetys kuitenkin pimeni uudelleen.

Tämän kauden Big Brother -talo on Finndomon rakentama. Yhtiö on ollut kesän aikana runsaasti otsikoissa myytyään asiakkailleen tietoisesti hometaloja. BB-talon asukkaat ovat kritisoineet taloa ja sen vaarallisuutta useita kertoja, ja esimerkiksi kylpyhuoneen liukas lattia on johtanut jo ainakin kahteen kaatumiseen ja yhteen loukkaantumiseen.