Daisy Lowe lomaili rinnat paljaana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittikaunotar Daisy Lowe on tehnyt viime aikoina varsin menestyksekästä uraa mallina, mutta alunperin hänet tunnettiin lähinnä vanhempiensa kautta. Hänen isänsä on nimittäin Bush-yhtyeen keulahahmo Gavin Rossdale. Hänen isyytensä selvisi vasta myöhemmin ja Rossdale on siksi myös Daisyn kummisetä.

Malliurallaan läpimurron taannoin tehnyt 21-vuotias Daisy Lowe työskentelee aktiivisesti mallina, sillä hän poseeraa tänä vuonna mallimaailman arvostetuimmassa tyttökalenterissa. Lowe nähdään nimittäin Pirelli 2010 -kalenterissa alastomana. Taannoin hän poseerasi Esquire-lehdessä paljastavissa kuvissa. Nyt Daisy on ikuistettu palvomassa aurinkoa rinnat paljaana rannala. Katso kuvat tästä.

21-vuotias englantilainen Daisy Lowe tunnetaan nykyisin huippumallina, jonka ura on ollut harvinaisen nousujohteinen. Malliuransa jo kaksivuotiaana aloittanut neitokainen on ehtinyt poseerata lukuisten muotilehtien ja maineikkaan Pirelli-kalenterin lisäksi myös catwalkeilla. Neitokainen sai aikoinaan alkunsa laulajaäitinsä Pearl Lowen ja Bush-yhtyeen keulahahmo Gavin Rossdalen lyhyestä suhteesta. Isän todellinen henkilöllisyys selvisi isyystestissä vasta Daisyn ollessa teini-iässä, ja siksi Gavin on myös nuorukaisen kummisetä. Rossdale on nykyisin naimisissa laulaja Gwen Stefanin kanssa, joka on siis Daisyn äitipuoli.