American Idol menetti jo kolmannen julkkistuomarinsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituin kykyjenetsintään keskittynyt realitysarja American Idol on perinteisesti ollut erittäin haluttu ohjelma julkkisvieraiden ja -tuomareiden suhteen. Taannoin kuitenkin sekä poptähti Paula Abdul että televisiotähti Ellen DeGenres jättivät ohjelman. Heistä Ellen lähti vain yhden tuotantokauden tuomaroinnin jälkeen.

Ellen perusteli lähtöään muiden muassa sillä, että ihmisten kritisoiminen ei sopinut hänelle. Nyt kolmaskin julkkistuomari on yllättäen ilmoittanut ottavansa loputilin suosikkiohjelmasta, kun Kara DioGuardi päätti lopettaa Simon Cowellin johtamassa tuomaristossa.

Kara DioGuardin ilmoituksen jälkeen Yhdysvalloissa alkoi välittömästi spekulointi hänen korvaajastaan, sillä DeGeneresin korvaajasta on taitettu peistä jo kuukausia. Huhujen mukaan vahvoilla tuomaristoon ovat muiden muassa latinotähti Jennifer Lopez ja rokkari Steven Tyler. Alunperin brittiläisen formaatin luoja Simon Fuller myönsi tuoreimman eron eron tulleen yllätyksenä. Eron syytä ei ole kerrottu julkisuuteen. Karan kappaleita ovat levyttäneet lukuisat tähdet, kuten Gwen Stefani, Faith Hill ja Marc Anthony.