Kate Beckinsale upeissa kuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailman seksikkäimmäksi naiseksi taannoin Esquire-lehdessä ja Askmen.com -julkaisussa kolmanneksi seksikkäimmäksi naiseksi äänestetty näyttelijäkaunotar Kate Beckinsale on siviilissä kymmenvuotiaan Lily Mo -nimisen tyttären äiti. Sitä ei tosin uskoisi hänen valokuvistaan.

Nyt Kate Beckinsale on kuvattu lomailemassa yhdessä perheensä kanssa. Kate nautti auringosta tummiin bikineihin sonnustautuneena. Näyttelijäkaunottaren upeasta vartalosta ei olisi välttämättä uskonut, että hän on perheenäiti. Katso kuvat tästä.

Jostain syystä Kate Beckinsale ei ilmeisesti itse ole kovin tyytyväinen vartaloonsa, sillä aiemmin hänen väitettiin pyytäneen elokuvansa tuotantotiimiä suurentamaan digitaalisesti hänen rintojaan valkokankaalle. Huhuille ei saatu koskaan vahvistusta, mutta viime vuonna hän pyysi joka tapauksessa saada käyttää sijaispeppua Whiteout-elokuvassa.