Lindsay Lohanilla ”hyvää jalkaa hyvässä saappaassa” Katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä-laulaja Lindsay Lohan oli viikonloppuna otsikoissa, kun silminnäkijä väitti nähneensä kuinka Lindsay ajoi lastenrattaiden päälle ja pakeni tämän jälkeen paikalta. Tapauksen selvittely on edelleen kesken, mutta Lohania se ei ole näyttänyt häiritsevän.

Lindsay Lohan ikuistettiin nimittäin viikonloppuna varsin näyttävissä saappaissa ja polvisukissa seurueensa kanssa. Paparazzit piirittivät kuitenkin julkkistähteä siinä määrin, että tämä joutui suojaamaan kasvonsa salamavalojen välkkeeltä. Katso kuvat tästä.

Kuvien perusteella Lindsay vaikuttaa ottaneen vakavasti suomalaisen hiphop-yhtyeenkin kappaleessa kuullut tunnetun lausahduksen ”hyvää jalkaa hyvässä saappaassa”. Viime aikoina Lindsay on joutunut jälleen taistelemaan myös isänsä kanssa, sillä Michael Lohan on uhannut myydä hallussaan olevat tyttärensä päiväkirjat eniten tarjoavalle.