1990-luvun seksikkäin miestähti: Kadun hiphop-uraani!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Mark Wahlberg tunnetaan nykyisin lähinnä näyttelijänä, mutta alunperin hän tuli kuitenkin tunnetuksi hiphop-artistina Marky Mark and The Funky Bunch -yhtyeen keulahahmona. Nyt hän on paljastanut katuvansa poppariaikojaan.

1990-luvun alkupuolella myös hittilistojen kärkipaikoilla keikkunut yhtye menestyi aikanaan mukavasti, mutta nykyisin Wahlberg ei enää muistele noita aikoja kovinkaan positiivisin tuntein. Hän nimittäin paljasti vihaavansa tuon ajan videomateriaaleja ja kertoi joutuvansa usein lähipiirinsä vitsailujen kohteeksi musiikkiuransa takia.

– Noloa, noloa. Luulin silloin olevani niin cool, mutta kun nyt katson noita materiaaleja, huomaan olleeni todella syvältä. Kerran katsoimme VH1-kanavalta ohjelma 90-luvun seksikkäimmistä tähdistä. Paul-veljeni ja avustajani olivat kuolla nauruun, vaikka olin listaykkönen vuosikymmenen seksikkäimpien miesten listalla, Mark Wahlberg kertoi Access Hollywoodin mukaan.