Miley Cyrusin paita paljasti liikaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpien teinitähtien joukkoon lukeutuva Miley Cyrus on viime aikoina yrittänyt kovasti päästä eroon kiltin Disney-tähden imagostaan. Monien mielestä nämä yritykset ovat menneet jo liiankin pitkälle, kun 17-vuotias laulaja on keikistellut julkisuudessa paljastavissa asuissa.

Hannah Montana -sarjasta alunperin tunnetuksi tullut nuori laulaja on esiintynyt lukuisia kertoja provokatiivissa asuissa, ja hän harrastaa samankaltaista pukeutumistyyliä myös siviilissä. Tällä kertaa Miley Cyrus on ikuistettu pukeutuneena löysään ja paljastavaan harmaaseen toppiin, joka ei onnistunut peittämään hänen rintaliivejään. Katso kuvat tästä.

Pari viikkoa sitten Miley joutui poikaystävänsä jättämäksi, joten hän on nykyisin jälleen sinkku. Parhaillaan hän työstää LOL: Laughing Out Loud -elokuvaa, joka on oivallinen hänen julkiselle imagolleen. Elokuvassa Mileyn esittämä Lola-roolihahmo nimittäin menettää neitsyytensä, puhuu alituisesti seksistä, polttaa marijuanaa, suutelee muita tyttöjä huulille, juo itsensä humalaan ja esittelee vahingossa Ann-äidilleen brasilialaisen bikinivahauksensa tulokset.