Silikoni-Heidi: ”Pelkään että kasvoni hajoavat”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realitytähti Heidi Montag on ollut viime päivinä otsikoissa ilmoitettuaan, että hän haluaa saada rintansa pienennettyä DDD-kokoisista jopa D-kuppikokoon. Samalla realitytyrkky on haudannut haaveensa H-kokoisista muodoista.

Nyt Heidi Montag on kertonut ajatuksiaan leikkauksista varsin avoimesti lehdistölle. Hän muiden muassa vahvisti jo aiemmin huhut, joiden mukaan hänen ja Spencer Prattin avioliitto kariutui kauneusleikkausten takia. Vaikka Heidi aikoo jatkossa hillitä operaatioitaan, on pahin voinut jo tapahtua. Hänen kasvonsa ovat nimittäin todella huonossa kunnossa.

– Rintani murskaavat minut. Ne ovat aivan liian suuret ja niiden kanssa on mahdoton urheilla. En voi enää edes halata koiriani, sillä kasvoni ovat niin huonossa kunnossa. En voi mennään pusuttelemaan niitä, koska ne voisivat vahingoittaa kasvojani. Sitä ei enää saisi mitenkään korjattua, Heidi Montag kertoi Heat-lehden mukaan.

Viime aikoina Heidi on kuvattu laastari nenänsä päällä. Haastattelussa hän kertoi joutuvansa pitämää laastaria, että hänen nenänsä pysyisi oikeassa muodossa.