Älä koske tähän linkkiin Facebookissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suurin yhteisöpalvelu Facebook on joutunut jo useita kertoja erilaisten huijausten kohteeksi, kun palvelun puolta miljardia käyttäjää on huiputettu muiden muassa roskaposteilla ja linkityksillä.

Tuoreimmassa tapauksessa palveluun saatiin ujutettua jälleen uusi haavoittuvuus, jonka myötä käyttäjien ”seinille” alkoi ilmestyä epäilyttäviä viestejä ja linkkejä. Niitä ennen käyttäjän oli tarvinnut klikata epähuomiossa esimerkiksi toisten käyttäjien nimissä julkaistuja tekaistuja linkkejä.

Tällä hetkellä madon leviäminen on ilmeisesti saatu jo hallintaan, mutta Facebookin käyttäjien kannattaa edelleen välttää esimerkiksi ”I thought this survey stuff was GARBAGE…” ja ”I thought this survey stuff was BULL…” -tyylisten viestien klikkaamista.