Huono karma iski – seksikkäintä pettänyt murtomiesten uhriksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seksikkäimmäksi naiseksi useaan otteeseen äänestetty Cheryl Cole sai taannoin huomata, että hänen aviomiehensä, jalkapalloilija Ashley Cole, oli pettänyt häntä useiden naisten kanssa. Tästä syystä Cheryl päätti erota miehestään.

Nyt Britanniassa on uutisoitu kuinka Ashley Cole joutui heti avioeron jälkeen murtovarkaiden uhriksi. Ashley kertoi julkisuudessa olevansa murtunut avioeronsa takia ja kaipaavansa vaimoaan takaisin. Eroa ei kuitenkaan aneluista huolimatta peruttu, vaan sen sijaan Ashleyn tuska vain lisääntyi kun hänen luksusasuntoonsa murtauduttiin vain vajaa vuorokausi avioeron vahvistamisen jälkeen.

Asiasta uutisoineen brittiläisen Metro-lehden mukaan asuntoon tunkeutui kutsumattomia vieraita Ashleyn ollessa valmistautumassa jalkapallo-otteluun Sveitsiä vastaan. Poliisi vahvisti tiedot ja kertoi tutkimusten olevan edelleen käynnissä. Vielä ei ole raportoitu kuinka paljon omaisuutta varkaiden matkaan lähti. Cheryl Cole seurustelee nykyisin tanssija Derek Houghin kanssa.