Ashley Greene ongelmissa lentokentällä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Twilight-teinileffan kaunotar Ashley Greene on nykyisin yksi seuratuimmista Hollywood-julkkiksista. Nykyisin hän seurustelee The Jonas Brothers -yhtyeestä tutun Joe Jonasin kanssa. Seurustelun myötä Ashley hautasi suunnitelmat New Yorkiin muuttamisesta.

Nyt Ashley on kuvattu lentokentällä hieman yllättävässä tilanteessa, sillä supertähti joutui tulemaan toimeen laukkuröykkiönsä kanssa ilman avustajia. Kaiken lisäksi vaikeusastetta lisäsi samanaikaisesti meneillään ollut puhelu. Katso kuvat tästä. Ehkä jatkossa kannattaisi sijoittaa miljoonaomaisuutta hieman myös avustajiin.

23-vuotias Twilight-kaunotar Ashley Greene nousi viime vuoden aikana lähes täydestä tuntemattomuudesta viihdemaailman seuratuimpien kaunotarten kärkijoukkoon. Paparazzien alituisesti piirittämä tähti lukeutuu Hollywoodin tämän hetken trendien suunnannäyttäjiin. Green nähdään ennen Scream-rooliaan esimerkiksi elokuvissa The Apparation ja Butter.