Ashton Kutcher raivostui uskottomuusväitteistä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-näyttelijä Ashton Kutcher on nykyisin naimisissa itseään huomattavasti vanhemman Demi Mooren kanssa. Suhde on ainakin lehtitietojen mukaan sujunut hyvin, mutta viime viikolla siihen väitettiin syntyneen särön.

Rajuista väitteistään tunnettu amerikkalainen Star-viihdelehti nimittäin väitti, että Ashton olisi pettänyt Demiä toisen naisen kanssa Los Angelesissa sijaitsevassa Madeo-ravintolassa. Miestähti ei jäänyt väitteiden jälkeen hiljaiseksi, vaan purki raivoaan Twitter-blogissaan. Ashton onkin miljoonilla lukijoillaan yksi maailman suosituimmista mikrobloggaajista, ja oli aikoinaan ensimmäinen, jolla oli yli miljoona lukijaa.

– Minusta Star-lehden väitteet, joiden mukaan minä olen pettäjä, täyttävät kunnianloukkauksen tunnusmerkit. Toivottavasti asianajajani on samaa mieltä. Star-lehti ei voi seistä lehdistön vapauden takana siloin kun he kirjoittavat fiktiota, Ashton kirjoitti.