BB: Mari ja Paul ottivat äänekkäästi yhteen

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa tunnelmat ovat parhaillaan varsin tulehtuneet, kun asukkaat ovat ”autiolla saarella” ja yöunet ovat jääneet väliin. Välejä ovat kiristäneet myös ruokatarvikkeiden, veden ja tupakan puute. Huonoissa väleissä jo pidempään olleet BB-Mari ja BB-Paul ottivat myös yhteen.

Entinen BB-pari suivaantui toisiinsa, kun Paul joutui tiuskimaan myös naisille saadakseen joukkueelle määrätyn tehtävän suoritettua kunnialla. Käskyttäminen ei kuitenkaan ollut Marin mieleen, joka totesi koko homman olevan pääasiassa vain hauskanpitoa.

– Mä oon ärsyyntynyt suunnattomasti tuosta teidän ongelmasta noiden röökien ympärillä. Sä oot itse ollut naama näkkärillä koko ajan, Paul vastasi tiukaisemalla Marille

– Musta tuntuu että me tiuskitaan molemmat koko ajan kaikesta. Onhan se v**un törkeetä. Mä oon kuitenkin ollut seitsemän tuntia hereillä, Mari jatkoi.

– Kahden – kolmen tunnin yöunilla ei tee mitään. Mulla ei ole mitään ongelmaa vetää noita yövuoroja. Mä voin ihan hyvin vetää niitä. Musta tuntuu, että se rööki on ollut tässä se pahin asia. Se asenne on ollut teillä alusta saakka. Se, että noilla toisilla on röökiä ja v**tu, Paul korotti ääntään entisestään.

Samalla BB-Mia tuli riitapukareiden väliin.

– Mä ymmärrän että tää on rankkaa, mutta tää pitää vaan saada tehtyä mahdollisimman siististi, Mia rauhoitteli.