BB-Nino kutsunnoissa: ”En halua tulla katselemaan mitään kikuleja”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa asukkaat joutuivat viettämään viime yön jälleen ulkosalla, kun he asuvat viikkotehtävänsä ajan ”autiolla saarella”. Toisessa joukkueessa keskustelut jatkuivat vilkkaina pitkälle aamun pikkutunneille saakka.

BB-Nino kertoi yöllisten nuotiopuuhiensa tiimellyksessä Marille ja Paulille vähäisistä armeijakokemuksistaan. Hän paljasti käyneensä kolme kertaa kutsunnoissa ennen kuin sai lopulta vihreät paperit, eli hänet vapautettiin rauhan aikana.

– Oli hyvä kun se majuri katsoi mua ja sanoin sille, että mä oon homo ja että en mä halua tulla katselemaan mitään kikuleja. Et en mä jaksa täällä enää ravata ja että tää on jo mun kolmas kerta täällä. Se nauroi ihan hulluna. Ajattelin vaan, että ei se voi mua tappaa. Siellä oli hyvännäköisiä miehiä ympärillä ja mähän olisin kuollut sinne, Nino kertoi naureskellen.

– Se antoi mulle neljä euroa ja sanoi että älä tule koskaan takaisin. Ei sun tarvi ja että tää ei ole sun juttu ollenkaan. Se antoi mulle rahat ja sanoi että nyt alat lampsia sieltä. Mä sanoin, että jos sota syttyy, niin joudun kenttäpatjaksi.