Demi Moore teki pilaa bikinikuvistaan – katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Demi Moore julkaisi viime viikolla itsestään verkossa bikinikuvia, jotka hän itse oli ikuistanut kännykkäkamerallaan. Kuvat saivat nopeasti paljon julkisuutta, ja nyt Demi on ottanut kohusta kaiken irti.

Ashton Kutcherin vaimo on nyt poseerannut kotinsa kylpyhuoneessa samankaltaisessa kuvassa, mutta hänen kanssaan ”bikineissä” on nyt YouTube-videoista tuttu nettijulkkis Dave Days. 19-vuotias nuori mies kommentoi pilakuvaa omassa mikroblogissaan paljastamalla, että Demi oli pyytänyt häntä esittämään itseään. Katso molemmat kuvat alta.

– Demi Moore pyysi minua tekemään parodian itsestään. Hänen bikineissään. Kyllä! Älkää kysykö miksi. Ashton ei ollut kovin tyytyväinen, Dave Days kirjoitti blogiinsa.

Demi Moore bikini

Demi Moore bikini parodia