Emily Osment on 18-vuotias kaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalla suurta suosiota niittänyt Hannah Montana -televisiosarja nosti päätähtensä, Miley Cyrusin, aikanaan suursuosioon. 17-vuotias teinitähti niittää sarjan menestystä vielä pitkään soolourallaan. Samasta sarjasta tuli kuitenkin tutuksi myös näyttelijä Emily Osment.

Cyrusia hieman vanhempi vastanäyttelijä Emily Osment ei ole niittänyt aivan yhtä suurta menestystä, vaan jäänyt selvästi sarjan päätähden jalkoihin musiikkiurastaan huolimatta. Nykyisin Emily on 18-vuotias teinitähti, joka on nyt ikuistettu pitkästä aikaa myös paparazzikuviin shoppailureissullaan. Katso kuvat tästä.

18-vuotias amerikkalainen Emily Osment tunnetaan Hannah Montana -televisiosarjan Lilly Truscott -roolihahmonsa lisäksi myös esimerkiksi Spy Kids -elokuvasta. Näyttelijäperheen tytär aloitti julkisen uransa televisiomainoksista ja teki varsinaisen näyttelijädebyyttinsä elokuvassa Tyttöjen salattu elämä.