Kymppilinja: Emme ole Kymppininja tai Kymppikerho!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kuluneen vuoden aikana kovasti suosiotaan lisännyt Kymppilinja-yhtye julkaisi äskettäin uuden Valmistaudu olemaan väärässä -albuminsa, jota monet ovat kuitenkin luulleet bändin ensimmäiseksi levyksi.

Kolmen vuoden julkaisutauon jälkeen myös yhtyeen nimi on väännetty usein hieman erikoisiin – mutta toki hauskoihin – muotoihin. Viihdelehti Stara tapasi yhtyeen Blockfest-tapahtumassa Tampereella. Siellä yhtye ruoti haastattelussa myös nimensä ja levynsä nimen kirjoittamista mediassa.

– Se on aika jännä, että aika monet toimittajat olettavat, että me olemme vasta nyt tulleet ja että tämä on meidän debyyttialbumimme. Kunpa nimikin kirjoitettaisiin edes joskus oikein. Se on ollut kuin yleinen sääntö, että meidän nimi kirjoitetaan väärin. Kymppininja on yksi hyvä, Janne W naureskelee.

– Klassikkohan on Kymppikerho. Oltiin Kuopiossa keikalla tuossa pari päivää sitten, niin käytiin Sokoksella katsomassa kun, siellä oli listan kuudentena Kymppilinjan Varaudu olemaan väärässä -albumi, Niko lisäsi naureskellen.

Katso Kymppilinja-yhtyeen haastattelun ensimmäinen osa videona StaraTV:stä tästä.