Lucy Pinder tuoreissa rantakuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britannian Celebrity Big Brother -ohjelman aikaisemmalta tuotantokaudelta tuttu ja monissa seksikkyysäänestyksissä menestynyt topless-julkkis Lucy Pinder on komeillut usein brittilehtien otsikoissa nakukuvillaan. Nyt hänet on ikuistettu rannalla.

Näyttävä glamour-malli ei ole kyennyt nousemaan otsikoihin juuri muuten kuin paljasteluillaan, mutta brittilehdissä hän näyttää menestyvän varsin hyvin. Taannoin Lucyn rintavarustus palkittiin leikkimielisessä kisassa ja hän poseerasi samalla palkintoruusukkeet rintojensa päällä. Nyt hän on keikistellyt muotoineen rannalla, mutta hänen tiukka riumärkäpukunsa ei mahtunut kiinni. Katso kuvat tästä.

Kuusi vuotta sitten uimarannalta muodokkaaksi malliksi ja Daily Star -lehden kolmossivun tytöksi löytynyt Pinder rankattiin jo seuraavana vuonna FHM-lehden äänestyksessä maailman seksikkäimpien naisten listalla sijalle 16. Vuotta myöhemmin sijoitus oli 35. ja toissa vuonna enää 92. Toiseksi viimeisessä Celebrity Big Brother -kisassa hän onnistui ärsyttämään muita asukkaita erityisesti tarinoillaan ja lensi BB-talosta ensimmäisenä. Hän on kertonut avoimesti haaveilevansa lesboseksistä näyttelijä Megan Foxin kanssa.Jätti