Pixie Lott paljasti paitansa sisällön

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kovaa nousua poptähtien kärkikaartiin parhaillaan tekevä englantilainen teinitähti Pixie Lott on viime aikoina valloittanut konsertti- ja festarilavoja erityisesti Euroopassa. Suosion noustua hänet on nähty myös kohuotsikoissa.

Nuori laulajalupaus oli aiemmin otsikoissa myös paparazzikuvien merkeissä, kun nuori laulajatähti tuli vilauttaneeksi hieman liikaa alusvaatetustaan noustessaan autosta. Nyt hänen paitansa sisältö on paljastunut neitokaisen omasta tahdosta, sillä hän poseeraa näyttävissä studiokuvissa. Katso kuvat tästä.

Parhaillaan X Factor -ohjelman tuomaristossa Dannii Minogueta tämän äitiysloman ajan tuuraava 19-vuotias Pixie Lott tunnetaan artistiuransa lisäksi myös biisintekijänä, näyttelijänä ja tanssijana. Hänen debyyttisinglensä Mama Do (Uh Oh, Uh Oh) nousi aikoinaan nopeasti radiolistojen kärkeen ja Britanniassa myös suoraan singlelistan ykköseksi.