Syystober kokoaa juhlakansan Helsingin Rautatientorille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Syystober on suomalainen Oktoberfest-tyyppinen olutjuhla, joka kokoaa hyvien juomien ja ruokien ystävät viihdyttävän ohjelman pariin Helsingin Rautatientorille torstaista lauantaihin 9. – 11. syyskuuta. Festivaali järjestetään tänä syksynä toisen kerran.

Tapahtumassa ovat esillä syksyiset maut, joita sävyttävät oluen nauttimiseen liittyvä Oktoberfest-henkinen tunnelma ja hauskanpito. Olutfestivaalilla on mukana Sinebrychoffin juomapaletin ohella kotimaisia pienpanimo-oluita ja sahtia. Juhlatunnelman täydentää monipuolinen ohjelmatarjonta.

– Suomalaiset ansaitsevat myös syksylle oman Oktoberfest-henkisen olutjuhlan, jossa hyvät maut ja iloinen tunnelma ovat pääosissa, Lammin Sahdin toimitusjohtaja Pekka Kääriäinen kiteyttää.

Tapahtumassa on mukana Sinebrychoffin ohella kymmenen kotimaista pienpanimoa, eli Karhupanimo, Laitilan Wirvoitusjuomatehdas, Lammin Sahti, Nokian Panimo, Panimoravintola Beer Hunter’s, Panimoravintola Plevna, Saimaan Olut, Suomenlinnan panimo, Teerenpelin Panimo & Tislaamo ja Vakka-Suomen Panimo.