Vanessa Hudgens nolossa kolarissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

High School Musical -teinielokuvista tuttu näyttelijäkaunotar Vanessa Hudgens näyttelee parhaillaan Los Angelesissa esitettävässä Rent-näytelmässä HIV-positiivista stripparia. Elokuvapuolella hän ei ole saanut kovinkaan merkittäviä kiinnityksiä.

Nyt Vanessa Hudgens on noussut Yhdysvalloissa otsikoihin jouduttuaan noloon peltikolariin parkkipaikalla. Hän oli peruuttamassa Audi-autollaan Studio Cityssä sijaitsevalla parkkipaikalla Los Angelesissa, kun tuli vahingossa törmänneeksi toisen auton kylkeen.

Radar Onlinen mukaan nuori tähti oli haluton nousemaan autostaan, ja hän rullasi sen sijaan ikkunansa auki vaihtaakseen yhteystietoja kolaroimansa auton omistajan kanssa. Osapuolet saivatkin sovittua tapauksen paikan päällä, eikä kolaria selvittelemään tarvittu lainkaan poliisin apua. Molemmat autot saivat vain pieniä peltivaurioita.

Vanessan poikaystävä Zac Efron tekee nykyisin kovaa nousua Hollywoodissa, sillä hänet on yhdistetty useampaankin suuren budjetin elokuvaprojektiin, joista yksi on Spider-Man. Vanessalla on seuraavaksi työn alla on Sucker Punch -elokuva, josta odotetaan hänen uransa pelastajaa.