Täydellisen naisen lentokenttävierailusta kaaos – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuositusta Täydelliset naiset -televisiosarjasta tunnetuksi tullut Eva Longoria on nykyisin usein paparazzien kiinnostuksen kohteena. Välillä turhankin innokkaiden kuvaajien tungettelu menee jo sille asteelle, että kaunotar joutuu itsekin välikohtauksiin.

Näin on käynyt tällä kertaa, kun Eva Longoria oli yritti poistua lentokentältä reissunsa jälkeen. Paparazzien tungettelu sai lopulta aikaan varsinaisen kaaoksen, kun muut matkustajat raivostuivat kuvaajille. Eräskin nainen ryhtyi Spash-julkaisun mukaan sylkemään kuvaajien päälle. Katso kuvat tästä.

Longoria käveli raivostuneen naisen perässä ja joutui pyytelemään tämän puolesta anteeksi kuvaajilta. Kerroimme viime keväänä kuinka Eva Longoria tyrmistyi testautettuaan American Lives -dokumenttia varten omat sukujuurensa DNA-testillä. Hän oletti sukujuurtensa olevan Etelä-Amerikassa, mutta suonissa virtaakin espanjalainen veri.