58-vuotias näyttelijä kuoli oudossa onnettomuudessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijä Glenn Shadix on kuollut 58-vuotiaana. Hän menehtyi oudossa kaatumisonnettomuudessa tiistaina saatuaan kohtalokkaan päävamman omassa kodissaan.

Glenn Shadix kärsi heikentyneestä liikuntakyvystä, jonka takia hän joutui käyttämään pyörätuolia liikkumiseen myös kotonaan. Tiistaina hän oli vielä tuntemattomasta syystä kaatunut pyörätuolillaan ja samalla lyönyt päänsä oman asuntonsa keittiössä, Hollywood Reporter uutisoi.

Glenn Shadix muistetaan parhaiten Beetlejuice-menestyselokuvasta, jossa hän näytteli Othon roolia. Hänen viimeiseksi elokuvakseen jäi vuonna 2007 ensi-iltansa saanut The Final Curtain. Shadix vetäytyi näyttelemisestä muutama vuosi sitten ja muutti perheensä luokse Alabamaan.