Haisevat BB-asukkaat elävät puutteessa

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -ohjelman kuluvan viikon viikkotehtävässä asukkaat passitettiin talon tehtäväalueelle esittämään että he olisivat haaksirikkoituneet autiolle saarelle. Parhaillaan tunnelma onkin varsin autenttinen kaikin puolin.

BB-Nino on valitellut korvasärkyään jo parin päivän ajan, ja muut asukkaat haaveilevat tällä hetkellä lähinnä lämpimästä ruoasta ja suihkusta. Erityisesti BB-Mari ja BB-Elisabet ovat toistuvasti pahoitelleet heistä lähtevää hajua. Tänään Elisabet totesi haisevansa jo pahemmalta kuin pummit.

– Tuolla on deekuja ja pummeja, jotka on paljon puhtaampia kun me, Elisabet totesi.

Korvasärystään huolimatta Nino on pysynyt varsin hyvissä eväissä, sillä hän on saanut runsaasti energiaa esimerkiksi suklaasta. Mies itsekin yllättyi tarkistettuaan paljonko suklaassa on kaloreita. Aamulla Nino valitteli sitä että Big Brother on hänen mukaansa mennyt vuosi vuodelta lähemmäksi selviytymiskilpailua.

– Onko tää nyt mennyt siihen, että ihmisiä vain hajotetaan? Eikö täällä saa enää olla kivaa ihmisillä? Nino ihmetteli.