Kendra Wilkinson julkaisi omat alastonkuvansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Playboy-kaunotar Kendra Wilkinson oli keväällä kovasti otsikoissa teini-ikäisenä tekemänsä kotipornovideon merkeissä. Ensin hän yritti viritellä videon ympärille suuren luokan kohua, mutta pian selvisi nolo totuus että Kendra oli itse toteuttanut videon vuotamisen mainostempauksena.

Äskettäin Sliding Into Home -kirjassaan Playboy-moguli Hugh Hefnerin orgioiden salaisuuksia paljastanut kaunotar on nyt julkaissut valokuvia itsestään 18-vuotiaana alastomana esittelemässä tuolloin vielä uunituoreita silikonirintojaan. Katso kuvat tästä.

Kendra Wilkinson tuli amerikkalaisille tutuksi The Girls Next Door -nimisestä realitysarjasta, jossa seurattiin Playboy-moguli Hugh Hefnerin kolmen tyttöystävän elämää. Nykyisin povipommi on naimisissa Hank Baskettin kanssa ja pariskunnalla on yksi yhteinen lapsi. Justin Frye ja Kendra seurustelivat aikanaan viiden vuoden ajan ja kuvasivat runsaasti seksisessioitaan yhdessä sekä muiden partnereiden kanssa. Kendra myi Kendra Exposed -nimiset videot eteenpäin ja on tienannut niillä jo satojatuhansia dollareita.