Maksukanavat ilmaiseksi kaapeliverkossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ensi viikon viikonloppuna 17. – 20. syyskuuta on jälleen aika ottaa hyvä asento sohvalla ja avata televisio, mikäli olet kaapeliverkon alueella. Luvassa on nimittäin viikonlopun verran ilmaisia maksukanavia, ja valinnanvaraa riittää takuulla.

Kyseessä on aikaisemmilta vuosilta tuttu Cable Open! -teemaviikonloppu, jonka merkeissä normaalisti maksullisia televisiokanavia voi seurata ilmaiseksi perjantaista kello 18.00 alkaen aina maanantaiaamuun kello 8.00 saakka. Kaapeliverkossa voidaan katsoa myös teräväpiirtokanavia niille tarkoitetuilla vastaanottimilla. Kanavatarjonta vaihtelee hieman kaapelioperaattorista riippuen.

Kanavista ilmaiseksi näkyvät teemaviikonloppuna muiden muassa Animal Planet, Bloomberg Television, Cartoon Network, CNN, Discovery Channel, ESPN, Fashion TV, National Geographic Channel, Playboy, Star!, Travel Channel ja URHOtv.