42 ihmistä loukkaantui myrskyssä laivalla – katso hurja video!

Nettivideot · Stara.fi

Yhdysvalloissa on tänään ihmetelty kauhun sekaisin tuntein julkisuuteen vuotanutta videota, jonka on tallentanut risteilyaluksen turvakamera. Videolla nähdään mitä laivan sisätiloissa voi tapahtua kovassa myrskyssä.

Kyseessä on The Pacific Sun -risteilyalus, joka joutui kaksi vuotta sitten harvinaisen rajuun myrskyyn Uuden-Seelannin rannikolla. Laivalla oli tapahtumahetkellä 30. heinäkuuta 2008 mukana yhteensä 1.732 matkustajaa ja 671 miehistön jäsentä. Katso video tästä tai artikkelin yltä.

Tapauksesta uutisoineen Radar Onlinen mukaan laivaa riepottelivat myrskytuulet ja seitsemänmetriset aallot. Rytäkässä loukkaantui yhteensä 42 ihmistä, joista yhden loukkaantuminen talentui myös videolle, jonka keskivaiheilla nainen lentää kasvot edellä päin tolppaa ja menettää tajuntansa. Risteily-yhtiö tarjosi matkustajille hyvityksenä 25 prosentin alennuksen heidän seuraavasta risteilystään.