Paris Hiltonin huima kaula-aukko yllätti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiirineitokainen Paris Hilton oli pari viikkoa sitten tiiviisti otsikoissa tuoreimmalla huumepidätyksellään, jossa hänen hallustaan löytyi Las Vegasissa kokaiinia. Sittemmin Hilton suuntasi Havaijille odottamaan kohun laantumista paparazzien ulottumattomissa.

Nyt Paris on ikuistettu kuitenkin shoppailemassa asussa, jonka kaula-aukko oli selvästi keskimääräistä syvempään uurrettu. Lähes napaan saakka ulottunut kaula-aukko käänsi katseita kultasepänliikkeessä. Asu oli tosin muiltakin osin varsin näyttävä ainakin väritykseltään. Katso kuvat tästä.

Paris Hilton putkasta jo kolmessa tunnissa, kun normaalisti vastaavassa tilanteessa kuluu vähintään kuusi tuntia. Poliisin mukaan Hilton ei kuitenkaan saanut varsinaista erikoiskohtelua, sillä hän pääsi lähtemään välttääkseen kaaosta, jonka julkkistähteä kuvaamaan rynnänneet paparazzit ja muut ihmiset olisivat poliisilaitoksen edustalla aiheuttaneet.