Pekoniin kääritty alaston Lady Gaga tyrmistyttää – katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Lady Gaga on tottunut yllättämään poseerauksillaan, ja yleensä onkin onnistunut niissä varsin hyvin. Nyt hän tyrmistyttää jälleen. Tuoreessa lehtikuvassa poptähti nähdään alastomana, mutta intiimit paikat pekoniin käärittynä.

Kyseinen kuva on nyt julkaistu miesten Vogue-lehden Japanin version kannessa otsikolla ”Alaston totuus”. Kuva on nostanut niskavillat pystyyn erityisesti eläinsuojelijoiden ja kasvissyöjien parissa. Katso kuva alta.

Brittiläisen Now-lehden mukaan huippusuosittu amerikkalaislaulaja on päättänyt hankkiutua papiksi Kaliforniassa. Hänen kerrotaan aloittaneen jo tarvittavat opinnot ja paperityöt. Laulajan kerrotaan haluavan papiksi pääasiassa siksi, että hän voisi vihkiä ihmisiä homoliittoihin. Hänet tunnetaan aktiivisena homoliittojen laillistamisen kannattajana.

Lady Gaga pekonissa Vogue Japan