Uusimmalla Shrekillä Suomessa jo 200.000 katsojaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kesällä ensi-iltansa saanut animaatioelokuva Shrek ja ikuinen onni on kerännyt Suomessa jo yli 200.000 katsojaa. Vihreästä jätistä kertovan tarinan neljännestä ja samalla viimeisestä osasta on myös tullut lipputuloissa DreamWorks Animationin kansainvälisesti kaikkien aikojen parhaiten menestynyt elokuva.

Elokuva on tuottanut maailmanlaajuisesti yli 480 miljoonaa dollaria ohittaen siten Shrekin aiemmat jatko-osat. Shrek ja ikuinen onni on nyt maailmanlaajuisilla lipputuotoillaan kuluvan vuoden kolmanneksi parhaiten menestynyt elokuva ja historian neljänneksi menestynein animaatioelokuva.

Viimeisessä osassa Shrek nähdään ensimmäistä kertaa  myös  3D-formaatissa. Shrek-elokuvista tutuista hahmoista yksi suosituimmista, Saapasjalkakissa, saapuu valkokankaille omassa elokuvassaan jouluna 2011.